O nama

 

KINOLOŠKO DRUŠTVO DUGO SELO

 

Adresa: Zagrebačka 95, 10370 Dugo Selo

Kontakt telefon tajnice društva: 091/892 1395

E-mail: kinoloskodrustvo.dugoselo@gmail.com

                velimirsruk@yahoo.com

Web stranica: www.kinolosko-dugoselo.com

 

 

 

Predsjednik: dr.sc.Velimir Sruk dr.vet.med

Podpredsjednik: Ivan Novak

Tajnica: Lana Kocet

Blagajnik: Mirko Ivanda dr.vet.med

 

Vođa uzgoja: Kinološki sudac dr.sc. Velimir Sruk dr.vet.med

 

Izvršni odbor: V. Sruk, M. Ivanda, I. Novak, S. Regvar, D. Puhalović, L. Kocet

Nadzorni odbor: K. Mihaliček, I. Dujmović, B. Novačić

Stegovni sud: I. Akrap, M. Pavlić, V. Starčević

 

     Ovo društvo posvećeno je promicanju kinološke svijesti, znanja i odgovornosti vlasnika i uzgajača pasa, pružanju stručne pomoći i savjeta, organiziranju radnih i izložbenih manifestacija, te unapređenje pasmina kroz savjestan i kontrolirani uzgoj.

    Ovim putem, želja nam je uputiti poziv svim vlasnicima pasa, koji posjeduju rodovnik, a žive na području grada Dugog Sela, općine Rugvica i Brckovljani da se učlane u kinološko društvo kako bi upoznali ljude s kojima će podijeliti razmišljanja vezana za pse, njihov odgoj, obuku, prehranu, uzgoj i gdje će dobiti sva objašnjenja u vezi izlaganja pasa na izložbama te pomoć pri odabiru željenog psa.

    Ova stranica je zamišljena tako, da preko nje možete pratiti sve aktivnosti u društvu, a e-mailom postavljati pitanja koja Vas zanimaju. Učlanjenjem što većeg broja novih i mladih članova doprinijet će radu društva, a u tom slučaju raste nada da bi se jednog dana, u našem gradu mogla organizirati i nacionalna izložba pasa CAC-HR.

     Društvo broji oko 30 članova, ali bez obzira na ovaj relativno mali broj, članovi su redoviti učesnici raznih kinoloških manifestacija u zemlji i inozemstvu gdje postižu zapažene rezultate. Rad, entuzijazam i rezultati tijekom triju desetljeća ovog društva, okrunjeni su Godišnjom nagradom Grada Dugog Sela, koja je uručena Društvu na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana grada 11. studenog 2006.god.